(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten varastotehtävien parissa mukavassa työyhteisössä? Haetko itsellesi pitkäaikaista paikkaa päivävuorosta?

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta, reipasta ja luotettavaa varastotyöntekijää viihtyisään varastoon, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Korsossa. Työ pitää sisällään korkeakeräilytrukilla tapahtuvaa keräilytyötä sekä lisäksi muita esimiehen osoittamia varastotöitä tilanteen mukaan. Varasto on huoneenlämpöinen.

Aloitus työssä on helmikuun aikana ja työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena elokuun 2021 loppuun saakka. Hyvin työssä pärjäävällä työntekijällä on kuitenkin loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan. Töitä tehdään arkisin klo 8:30-16:30. Varasto on erittäin siisti ja työturvallisuuteen sekä työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu paljon. Työyhteisö on mukava, toisiaan kannustava ja ammattitaitoinen.

Aikaisempi kokemus varastotehtävistä sekä erilaisten trukkien hallitseminen on suureksi eduksi paikkaa hakiessa. Kaikista eniten arvostamme kuitenkin hakijan työmotivaatiota henkilövalintoja tehdessämme. Mikäli koet olevasi oikea työntekijä juuri tähän tehtävään, jätäthän hakemuksesi heti. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!