(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten varastotehtävien parissa mukavassa työyhteisössä? Haetko itsellesi pitkäaikaista paikkaa päivävuorosta?

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta, reipasta ja luotettavaa varastotyöntekijää viihtyisään varastoon, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Korsossa. Työ pitää sisällään korkeakeräilytrukilla tapahtuvaa keräilytyötä sekä lisäksi muita esimiehen osoittamia varastotöitä tilanteen mukaan. Varasto on huoneenlämpöinen.

Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kautta syyskuun loppuun saakka, mutta töiden sujuessa hyvin, on sinulla mahdollisuus rekrytoitua tämän jälkeen asiakkaan omille kirjoille. Töitä tehdään arkisin klo 8:30-16:30. Varasto on erittäin siisti ja työturvallisuuteen sekä työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu paljon. Työyhteisö on mukava, toisiaan kannustava ja ammattitaitoinen.

Aikaisempi kokemus varastotehtävistä sekä erilaisten trukkien hallitseminen on suureksi eduksi paikkaa hakiessa. Kaikista eniten arvostamme kuitenkin hakijan työmotivaatiota henkilövalintoja tehdessämme. Mikäli koet olevasi oikea työntekijä juuri tähän tehtävään, jätäthän hakemuksesi heti. Aloitamme haastattelut välittömästi.