(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Oletko aamuvirkku, joka etsii fyysistä työtä Vantaalta? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, voisi meidän asiakkaallamme olla paikka juuri Sinulle!

4Business on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen älykkäitä toimitilaratkaisuja, sekä AV-teknologiaa. Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja pääsääntöisesti neuvottelutiloihin, monitilatoimistoihin, esittely- ja myymälätiloihin ja valvomoihin. Yrityksen toiminnassa korostuvat erinomainen palvelu, jatkuva osaamisen ja toimintatapojen kehitys, asiantuntijuus, ymmärrys ja intohimo. 4Business on kehittyvä ja kasvava, tulevaisuuteen investoiva yritys, jolla on sitoutuneet omistajat.

 

Etsimme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ  4Businekselle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Vastuullasi on huolehtia kokonaisvaltaisesti 4Busineksen varastosta ja logistiikasta itsenäisesti.  Työnkuvaasi kuuluu varastotuotteiden noutoja toimittajilta ja tukusta. Huolehdit siitä, että varastolla on AV- asennuksiin tarvittavia tuotteita riittävästi ja oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Huolehdit siitä, että AV-asentajien työ on mahdollisimman sujuvaa kuljettamalla varastolta asiakaskohteisiin AV-asentajien tarvitsemia asennustuotteita työmaille. Työaika on arkisin 6-14.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, järjestelmällisyyttä ja reipasta asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työtä tehdään itsenäisesti, joten tehtävä vaatii oma-aloitteista työotetta.

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! Pääset osaksi asiantuntevaa ja vauhdikasta tiimiä, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti.

Käy katsomassa esimerkki toteutetusta asiakasratkaisusta https://www.youtube.com/watch?v=TQJeZszsgRM

Kiinnostuitko? Loistavaa, käy pikaisesti täyttämässä hakemus linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan 4Busineksen palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä saat Personalhusetin Monia Pölläseltä joko soittamalla +358505928816  tai sähköpostitse monia.pollanen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.