(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Vantaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun 8kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. Tarve on kokoaikaiselle työntekijälle 30 - 37.5 h/vko ja työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 06-22.

Tehtävässä pärjätäksesi sinulta on hyvä löytyä jonkin verran aikaisempaa kokemusta varastotyöntekijän tehtävistä ja kokemusta työntömastotrukin ajamisesta. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varastotyöntekijän tehtävät ja etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua tuumasta toimeen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AKT TES:in mukaisesti.

Hae paikkaa jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä avoin hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa hausta vastaava konsultti Ville Kivimäki puh. 040 848 3544, ville.kivimaki@adecco.fi