(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haluatko kokoaikaisen itsenäisen työn? Kiinnostaako sinua fyysinen ja monipuolinen työ varastoympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Vantaalle luotettavaa ja ahkeraa kokoaikaista varastotyöntekijää. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tuotteiden keräilyä, vastaanottamista ja lähettämistä. Työ on fyysisesti raskasta, joten työntekijöiltä odotetaan valmiutta sekä halukkuutta fyysiseen työhön. Tehtävässä ei tarvitse olla aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään perehdytys. Aiempi kokemus työntömastotrukista ja sähköisestä lavansiirtovaunusta sekä kiinnostus trukkityöskentelyä kohtaan katsotaan eduksi paikkaa hakiessa.

Työvuorot sijoittuvat päivävuoroon klo 7-17 välille arkisin, viikonloppujen jäädessä vapaaksi. Työpaikalle liikkuminen julkisilla on helppoa, sillä töitä tehdään hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, rennossa ja mukavassa työporukassa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun asti, ja hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.