(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Etsitkö uusia haasteita logistiikka-alalla? Kiinnostaako sinua varastoalan työ itsenäisellä työnkuvalla ja hyvillä työajoilla? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme logistiikkakeskukseen Vantaan Petikkoon.

Työssäsi keräilet asiakkaamme tuotteita pääsääntöisesti kuivavarastossa lavansiirtovaunua käyttäen. Kokemuksen kartuttua töitä tehdään ajoittain myös kylmä- ja pakastevaraston puolella.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta keräilystä lavansiirtovaunulla, sekä ennen kaikkea hyvää asennetta ja intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään alansa johtavassa yrityksessä, jossa töitä on alkuun 3 vuoroa viikossa - maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Työtilanteen ja tarpeiden mukaisesti töitä on tarjolla mahdollisesti enemmänkin. Ajoittain voi olla myös viikonloppu- ja yötöitä. Palkkaus muodostuu Kaupan alan TES:n mukaisesta palkasta sekä vuoro- ja olosuhdelisistä. Töitä tehdään aluksi aamuvuoroissa (liukuma +/-1h) klo 7–15, jatkossa mahdollisesti myös iltavuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi.