(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Toimenkuva
Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista varastotyöntekijää Vantaalle!

Työtehtävänä ovat varaston vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, vastaanottoa, keräilyä ja toimitusten lähettämistä muun muassa. Työssä käydään myös asiakkailla ja toimitetaan tilauksia rakennustyömaille. Edellytämme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta sekä vastuullista otetta työhön. Rakennusalan kokemus/tuntemus katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen ja numerotarkkuutta vaativaan työhön. Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava tiimipelaaja. Jos omaat vielä hyvän paineensietokyvyn, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta varastoalalta. Trukin ajotaito katsotaan eduksi. Tiettyä koulutusta emme edellytä, mutta alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla b-ajokortti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista. Työturvakortin omaaminen on suotavaa, mahdollisuus kuitenkin suorittaa myös työnsuhteen alussa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 3-6 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heinä-/elokuussa. Työtä tehdään pääosin asiakkaan tiloissa Vantaan Hakkilassa. Kokoaikainen päivätyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Varastotyöntekijä Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Paavo Saari 040 307 5111
Kesto
3-6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.08.2018 mennessä.