(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Etsitkö elämääsi uusia haasteita ja haluat päästä oppimaan uutta positiivisessa ja toisiaan kannustavassa työyhteisössä? Oletko kiinnostunut pidempikestoisesta työsuhteesta?

Haemme asiakkaallemme lentoaseman läheisyyteen kahta vastaanottotyöntekijää. Toisen työntekijän pääsääntöiseen työnkuvaan kuuluu marjojen ja sienien vastaanottoa, saldojen tarkistusta sekä laadunvalvontaa. Työympäristö on viileä, noin +2 astetta. Toinen vastaanottotyöntekijä puolestaan työskentelee saman varaston lämpimällä puolella, ottaen vastaan kuivia elintarvikkeita sekä erilaisia pahveja ja muita pakkausmateriaaleja. Töitä saattaa satunnaisesti olla myös keräilyn puolella.

Työsuhteet ovat pitkäaikaisia ja työtunteja on tarjolla 30-37,5h/viikossa. Työajat sijoittuvat klo 6-22 välille ja töitä saattaa joskus olla myös viikonloppuisin. Työporukka on tiivis ja toisiaan vahvasti kannustava.

Hakemamme henkilö on tiimityöskentelyssä viihtyvä ilopilleri, jolla on reipas asenne työtä kohtaan. Työn suorittaminen vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa varastokokemusta vähintään vuoden verran.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemuksesi heti.