(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaalle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme Vantaalle hyvällä asenteella varustettua

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Odotamme hakijalta sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua uusia työtehtäviä sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikan alalta, esim. trukinajotaito, äänikeräily, hyllytys jne. mutta ennen kaikkea arvostamme ahkeria, motivoituneita ja työtäpelkäämättömiä tekijöitä.

Työsuhde on pitkäaikainen, joten odotamme hakijalta sitoutumista ja halua oppia ja kasvaa yrityksen mukaisiin arvoihin. Työ alkaa heti, joten olethan vapaa aloittamaan työt heti sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi pian ja kerro miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Tehtävän täytöllä on kiire, joten aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Haku päättyy 23.5.2018 ja lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin 10-14 välisenä aikana Minna Savallampi p. 050 555 1073