Varastotyöntekijä, Vantaa
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Tule työkaveriksi meille! Etsimme Vantaan tehtaalle innokasta varastoalan osaajaa työskentelemään arvostettujen valiolaisten brändituotteiden parissa. 

Varastotyöntekijän työ sisältää erilaisia tehtäviä tehtaan raaka-aine- ja tuotevarastoissa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja viikonlopputyöt voivat olla mahdollisia tuotantotilanteen niin vaatiessa. 

Sinulta edellytämme:

- 18 vuoden ikää

- oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja vastuuntuntoa

- trukinajotaitoa sekä ajokorttia

- mahdollisuutta vuorotyöhön

- hyvää fyysistä kuntoa

- SAP-järjestelmän tuntemus ja kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi

Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy jämäkkä ja vastuullinen ote työhön. Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja hienon tiimin tuen. Työn aloitus mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Työssä noudatettava työehtosopimus SEL, jonka mukaan palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä: varastotovastaava Timo Runne (050 384 1032). 

Hakemukset: haethan pian, viimeistään 23.1.2022 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on FSSC 22000 -sertifikaatti.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

           


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547033
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Varastotyöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: kts. ilmoitus
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa