(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020
Etsimme asiakkaallemme toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää Vantaan Tuupakkaan kokopäiväiseen arkipäivätyöhön.

Tehtävän kuvaus

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tavaran vastaanottaminen, tarkastaminen, hyllyttäminen sekä lähettäminen. 

Työtehtäväviisi kuuluu lisäksi muun muassa: -        varaston järjestyksen ja lokaatiojärjestelmän ylläpito -        tavarapakkausten kierrättäminen ohjeistuksien mukaan -        inventaarioon osallistuminen -        vaihto- ja takuuosien palauttaminen ohjeistuksien mukaan -        varaosien keräily, pakkaaminen ja lähettäminen -        palautusosien keräys, lähettäminen ja mahdollinen romutus -        pakkausmateriaalien hankinta -        roskalavojen tyhjennyspyynnöt, puu /metalli -        muut työnantajan osoittamat työtehtävät

Toivomme sinulta

Työ vaatii oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja tarkkaa työasennetta. Työn luonne edellyttää sähkötrukin hallintaa, ajantasaista IT-osaamista sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Erityisesti eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus varastotyöstä ja logistiikka-ohjelmien käytöstä. Tehtävässä menestyy reipas, työtä pelkäämätön henkilö hyvällä asenteella. On myös hienoa, jos omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle 

Organisaation koko Suomessa on kokonaisuudessaan noin 150 henkilöä. Tiimissäsi on kolme varastotyöntekijäkollegaa ja esimiehenäsi toimii varaosapäällikkö. Työpaikalla on matala hierarkia, jossa arvostetaan toimeen tarttuvaa ja yhteen hiileen puhaltavaa asennetta.

Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta kuuden kuukauden ajalle. Jatko tehtävässä on mahdollinen, kuitenkin tilanteen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 18.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.