(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
TRB on rakentanut, kalustanut ja sisustanut yksilöllisiä ravintola-, toimisto- ja palvelutiloja suomalaisin voimin jo 30 vuotta. Asiakkaitamme ovat julkiset ja yksityiset rakennuttajat sekä sisustus- ja arkkitehtitoimistot, toimitila- ja ravintolapalvelut.
Etsimme asiakkaallemme TRB:lle oma-aloitteista, reipasta ja tarkkaa varastotyöntekijää lomien tuurauksiin Vantaan Åbyyn. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksen kautta.

Tehtävän kuvaus

Etsimme kalustealalla toimivalle T.R. Björkbom-Trading Oy Ab:lle varastotyöntekijää, joka pystyisi avustamaan asiakkaamme varastolla 9-13.3.2020 sekä 6-15.4.2020. Tärkein tehtäväsi on tavaran vastaanotto sekä tilausten kerääminen varastoympäristössä. Tehtäviin kuuluu myös tavaroiden pakkaamista, purkua sekä muita logistiikkaan liittyviä tehtäviä, kuten kuljetuksien tilaamista. Tuuraat edellä mainittuina loma-aikoina varastolla toista varastotyöntekijää, ja pidät huolen, että varastolla homma rullaa. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta mielellään jo hieman aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Katsomme haussa eduksi trukinajotaidon.

Tarjoamme sinulle

TRB on joustava ja matalahierakkinen perheyritys, jossa pääset työskentelemään siistissä varastotyöympäristössä mukavien työkavereiden kanssa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, tiimin tuen sekä pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi .
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 26.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.