(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen Vantaa Catering Servicelle
Vantaa Catering Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Oletko reipas ja toimeen tarttuva työntekijä? Kiinnostaako työ ketterässä täyden palvelun kasvavassa catering yrityksessä?

Haemme asiakkaallemme Vantaa Catering Servicelle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi matkustajien herkkuhetkeä.

Lähde mukaan yritykseen missä pääset tutustumaan lentoliikenteen aterioiden varastointi sekä valmistus ja pakkaus prosesseihin. Yritys toimittaa ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit heidän asiakasyhtiöiden lennoille.

Tuotantoyksikköjä on 2 ja ne sijaitsevat Vantaalla Veromiehessä, lentoaseman läheisyydessä. Tämä työpaikka sijaitsee Öljytien toimipisteessä.

Vantaa Catering Services Oy on vuonna 1994 perustettu, yksityisesti omistettu, lentoyhtiöille inflight-palveluita tuottava yritys. Heidän asiakkaita ovat Suomesta liikennöivät reitti-, charter- ja yksityislentoyhtiöt. He valmistavat, pakkaavat ja toimittavat ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit heidän asiakasyhtiöiden lennoille.

Vantaa Catering Service tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan hyvien yhteyksien varrelta ja he panostavat työtekijöiden viihtymiseen.

Työsi on monipuolista varastotyötä, jossa yhdistyy varaston eri toiminnot - niin tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily kuin lähetyskin. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin välillä kello 6.00 – 17.00

Hakijalta vaaditaan

  • Hygieniapassi
  • 18 vuoden ikää
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Toivomme myös, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Ja jos et säikähdä fyysistä työtä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Jokaiselle tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Työ alkaa heti, tehtävän nykyinen haltija siirtyy talon sisällä toiseen tehtävään. Joten haethan mukaan jo tänään! Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jatkoon valituille linkin videohaastatteluun!