(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen Assistor Oy:lle Vantaalle
Assistor Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Assistor Oy Ab
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin.
Toimenkuva
Etsimme Assistorin autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen vakituiseen työsuhteeseen motivoituneita ja ripeitä varastotyöntekijöitä. Assistor kuuluu Veho-konserniin.

Työnkuvana ovat monipuolisesti varaston vaihtelevat tehtävät vastaanoton tehtävistä keräilytyöhön. Osassa tehtäviä käytetään trukkeja, joiden käyttäjäksi sinut voidaan kouluttaa. Iso osa työstä on pienten pakettien käsittelyä. Työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Työntekijänä ymmärrät tehokkaan ja laadukkaan tekemisen arvon. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavuutta.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta. Trukinajotaito katsotaan eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ja halukkuus oppia ratkaisevat! Voit siten olla varastoalan uraa aloitteleva tai kokeneempi alan tekijä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe välillä (8-16 ja 14-22) ja työtä on mahdollisesti tarjolla myös lauantaisin. Työtä tehdään Assistorin logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työllistyminen tapahtuu suoraan Assistorin kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle (Assistor Oy Ab). Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai essi.makinen@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.10.2019 mennessä.