(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä vakinaistuvaan työhön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Toimenkuva
Tuotannon ja tilausmäärien nousun johdosta haemme asiakkaallemme Kouvolaan varastotyöntekijää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 6-14 sekä 14-22. Palkkauksessa käytämme puusepänteollisuuden työehtosopimusta.
Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua!

Odotamme sinulta
Mikäli omaat hyvän fyysisen kunnon ja kykenet työskentelemään pienen paineen alla, saatat olla hakemamme henkilö! Koulutusta tärkeämpänä pidämme ripeää työotetta ja tunnollisuutta. Trukinajotaito plussaa! Eduksi katsotaan myös metallialan / pintakäsittelijän ammattitutkinto sekä työkokemus ko. aloilta. Hae tehtävään pikaisesti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6-12

Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@eezy.fi, 0440 450 812

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.08.2020 mennessä.