(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ VAASAAN
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme asiakkaallemme reipasta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan

Työtehtäviisi kuuluu mm. trukilla ajo, keräily ja tuotteiden kuljetus asiakkaille.

Olet oma-aloitteinen, joustava ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksesi katsomme:

  • aiempi työkokemus varastotyöstä
  • varastoautomaattien tuntemus
  • trukilla ajotaitoa
  • englannin kielen hallinta

Työ alkaa Manpowerin kautta 6kk:n määräaikaisuutena, jonka jälkeen asiakkaamme rekrytoi vakituiseen työsuhteeseen omille kirjoilleen.

Työ on 1-vuorotyö ma-pe ja palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle tekemisen meininkiä vakaassa yrityksessä ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 31.1.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.