(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijå Uuteenkaupunkiin vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uuteenkaupunkiin varastoalan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan, joten mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista varastoalan parissa, laitathan pikaisesti hakemusta.
Työtehtäviisi kuuluvat mm. lähetyspapereiden valmistelu, saapuvan ja lähtevän tavaran käsittely, inventaariot sekä muut yleiset varastotyöntekijän tehtävät. Työssäsi osallistut myös laadunvalvontaan.
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastoalan työtehtävistä. Voit kuitenkin olla vasta työurasi alussa tai jo kokenut varastotyöskentelyn ammattilainen. Tärkeintä on, että hoidat annetut työtehtäväsi reippaalla asenteella ja huolellisesti. Aikaisempi kokemus metallialalta tai tekninen ymmärrys katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi kommunikoit tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen. 
Jos kiinnostuit työtehtävästä, laita meille hakemus pian, sillä käymme hakijoita lävitse jo hakuajan aikana. Tehtävän viimeinen hakupäivä 21.11.2018.
Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  UUSIKAUPUNKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma