(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/ Työntömastotrukin kuljettaja Vantaan Hakkilaan
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakkaallemme reippaita varastotyöntekijöitä/ työntömastotrukin kuljettajia hyvien kulkuyhteyksien varrelle Vantaan Hakkilaan. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2020 loppuun asti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työtehtävät liittyvät pääasiassa työntömastotrukilla ajamiseen. Toivomme hakijalta aktiivista ja innokasta asennetta työtä kohtaan, aikaisempaa kokemusta työntömastotrukin käytöstä sekä voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia. Työtä tehtään aamu - ja iltavuorossa tarpeen mukaan. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsultti Mika Laakso

+358 50 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.