(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Kiinnostaako paikka modernissa varastossa sekä mahdollisuus pitkäaikaiseen pestiin?

Haemme asiakkaamme moderniin logistiikkakeskukseen varastotyöntekijää nuorekkaan ja huumorintajuisen tiimin vahvistukseksi. Kyseessä on lämmin varasto, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jusslassa. Työtä tehdään vuoroviikoin aamussa (klo 6-14) sekä illassa (klo 14-22) ja viikonloput ovat vapaat. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäväsi painottuvat vastaanottoon, mutta myös muita tehtäviä kuten keräilyä tehdään tarpeen mukaan. Vastaanotossa tehtävänäsi on ottaa saapuva tavara vastaan ja tarkistaa sekä syöttää tuotteet varastoautomaattiin. Tehtävässä käytetään vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunua, joten aikaisempi kokemus näistä katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä toivomme jonkin verran aikaisempaa varastokokemusta, hyvää paineensietokykyä, tarkkaa ja ripeää työotetta sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Vastineeksi tarjoamme paikan sosiaalisesta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä, miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana, joten jätähän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti!