(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan päivävuoroon.

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja oppimishaluista varastotyöntekijää tavaran vastaanottoon ja keräilyyn määräaikaiseen projektiin Tuusulaan. Asiakasyrityksemme on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Töiden kesto on aluksi tämän vuoden loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus työllistyä myös vuodenvaihteen jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa Tuusulassa sijaitsevissa tuotantotiloissa.

Työtehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä, keräilyä tuotantolinjoille sekä pakkausta ja lähettämistä. Katsomme eduksi logistiikan alan koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen varastotöistä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Varastotöiden lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin siistissä tuotantotilassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilöin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi