(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haetko itsellesi reipasta ja liikkuvaa työtä varastolta?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin terminaaliin ja lähettämöön liittyviä työtehtäviä kuten kuljetusyksiköiden yhdistelyä ja tuotteiden keräämistä lavoille sekä tukkurullakoihin. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työ on 2-vuorotyötä klo 06-22. Työvuorojen määrä saattaa vaihdella neljän ja viiden työvuoron välillä viikossa, mutta pääosin tarjolla on täysiä viikkoja. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut ja tunnollinen työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä sekä osaa toimia oma-aloitteisesti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Työtä tehdään viileässä tilassa (noin +4 astetta), joten tällaisessa ympäristössä työskentely tulee myös onnistua.

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja koet täyttävästi vaatimamme kriteerit, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.