(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään varastotehtävissä Tuusulassa? Etsitkö pidempiaikaista työpaikkaa itsellesi?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia keräilijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä keräilytrukilla sekä kuljetusyksiköiden, eli lavojen ja rullakoiden, pakkaamisesta sekä kelmuttamisesta. Pääasiassa työtä tehdään arkipäivisin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta myös sunnuntaivuorot ovat mahdollisia. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti työntekijän kiinnostuksen, taitojen ja tehokkuuden mukaan.

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä ja aitoa motivaatiota työtä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää ripeän toiminnan lisäksi tarkkaa ja huolellista otetta, jotta virheet pysyvät minimissään. Emme vaadi työntekijöiltä aikaisempaa varastotyökokemusta tai erilaisten trukkien ajotaitoa sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön suuressa organisaatiossa ja mukavassa työympäristössä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.