(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Turun seudulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Turun seudulla toimiva elintarvikealan asiakkaamme etsii kokenutta varastoalan työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Varastotyöntekijänä elintarvikealan yrityksessä työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset käsin tehtävät varastotyöt tavaroiden vastaanotosta keräilyyn ja hyllyttämiseen. Tuotteiden kuljettamisessa käytetään trukkia, joten sinulla on jo kokemusta lavansiirtovaunun ja vastapainotrukin käsittelystä. Työntömastotrukin hallinta katsotaan sinulle eduksi. Työhön sisältyy viileä- ja pakkastyöskentelyä, ja työpäivän aikana voit käsitellä raskaitakin tuotteita (enintään noin 25 kiloa). Fyysinen kunto onkin edellytys tehtävässä pärjäämiseksi.

Elintarvikealan varastotyöntekijältä vaaditaan työkokemuksen lisäksi hygieniapassia sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta. Omatoimisuus, mainiot yhteistyötaidot ja reipas asenne kuvastavat sinua, ja solahdat helposti uuteen työporukkaan mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille hakemukseksi mahdollisimman pian! Työt jatkuvat ainakin vuoden loppuun asti. Työ on pääosin päivätyötä, ja tunteja on tarjolla 16-40 tuntiin viikossa. Palkkauksessa noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.