Varastotyöntekijä Turkuun
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Jo varastoalan tehtävistä kokemusta kerryttäneelle olisi mielenkiintoinen kokoaikatyö tarjolla!

Turussa sijaitseva asiakasyrityksemme kaipaa tiimiinsä varastotyöntekijää kokoaikaiseen päivätyöhön. Työssä voi aloittaa vielä kesän aikana, ja työt jatkuvat ainakin syyskuuhun. Työ on arkityötä, ja työpaikalle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla.

Työnkuvaan kuuluvat varastoalan tehtävät, kuten raskaiden elementtien keruu ja trukilla ajo. Työntekijältä toivotaan jo kokemusta varastoalan tehtävistä ja kykyä käsitellä erilaisia trukkeja. Hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys, sillä käsiteltävät tuotteet voivat painaa jopa 100 kg.

Etsimämme on oma-aloitteinen, ripeäotteinen ja työhön tarttuva. Tehtävässä tarvitaan jonkin verran tietoteknisiä taitoja, esimerkiksi ERP-ymmärryksestä on hyötyä.

Tässä tehtävässä pääset osaksi mukavaa tiimiä kasvavassa organisaatiossa. Palkkauksessa noudatetaan muovi- ja kemiantuoteteollisuuden työehtosopimusta, ja tuntipalkka on noin 12 euroa. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot