(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Turkuun
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Turkuun tarkkaa ja huolellista varastotyöntekijää.

Töitä tehdään sopimuksen mukaan aamuvuorossa tai kahdessa vuorossa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa keräilyä, kuormien lastausta ja purkua sekä tavaran vastaanottoa. Päivittäisessä työssäsi käytät tietokonetta ja asiakkaamme varastojärjestelmää.

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, tietokoneen peruskäyttötaitoa ja ennen kaikkea motivaatiota tarkkuutta vaativaan ja tuotantoa tukevaan varastotyöhön. Työkielenä on suomi. Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta trukeilla (vastapaino ja työntömasto) työskentelystä sekä varastojärjestelmien käytöstä.

Tarjoamme itsenäisen työympäristön monipuolisissa varastotehtävissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Jos toimenkuva herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta. Kerrothan hakemuksessasi käyttämistäsi varastojärjestelmistä sekä trukinajokokemuksestasi. Avoinna oleva tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.