(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Turkuun
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Nautitko itsenäisestä työskentelystä? Jos monipuolinen ja vastuullinen varastotyö ei pelota, jatka toki lukemista!

Haemme Turussa toimivalle asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja tarkkaa varastotyöntekijää. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa työajan ollessa 8.00-16.00. Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, saapuvan tavaran lavoittamista, keräilyä ja pakkaamista sekä autojen kuormausta. Työ on itsenäistä ja sisältää myös varastonhoidollista vastuuta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä organisointitaitoja, itsenäistä otetta työhön. Varastossa on käytössä vastapainotrukki sekä keräilykone. Aikaisempi kokemus trukilla työskentelystä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti syyskuun alussa. Tehtävä on aluksi 8kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi viipymättä! Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Logistiikan rekrytointikonsultti Joonas Maunula (p. 050 465 5027) maanantaina 26.8 kello 10-11 ja 14-15, sekä tiistaina 27.8 kello 12-13.