(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Turkuun
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Pysyykö trukki käsissäsi? Kiinnostaako monipuolinen varastotyö? Työllisty kauttamme logistiikka-alalle!

Haemme asiakkaallemme Turkuun aktiivista ja oma-aloitteista varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään hyvässä porukassa yhdessä vuorossa arkisin 7-16. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaan kanssa. Työt alkavat heti lokakuun alussa. Palkkaus on Kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu tuotteiden hyllytystä, keräilyä, kuorman purkua ja lastausta. Tuotekeräilyssä apunasi on sähkökäyttöinen keräilykone ja työntömastotrukki. Pihan puolella kuorman purut ja lastaukset suoritetaan dieselkäyttöisellä vastapainotrukilla. Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen.

Etsimme motivoitunutta ja reippaaseen työtahtiin sopeutuvaa henkilöä, joka kykenee tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen. Työtehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Logistiikan Joonas Maunula (puh. 050 465 5027) arkisin 9-10 välillä.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys