(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

WebLog Finland Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen lähetys- sekä varastointipalveluja. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.verkkologistiikka.fi

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt nuorekkaaseen joukkoomme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan WebLog Finlandin palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2020.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy toimimaan kovankin kiireen keskellä.

Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole pakollista. Tärkeintä on työteliäs ja positiivinen asenne annettuja työtehtäviä kohtaan. Asiakaspalveluhenkisyys on tärkeä osa yrityskulttuuriamme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja sinulla on takana kannustava työyhteisön tuki.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346, tiistaisin ja torstaisin klo 15-16. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.