(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Turku
Turun Vesihuolto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osa-alueita ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt, sekä asiakaspalvelu. Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 70 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.
Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla noin 13 kuukauden mittaiseen sijaisuuteen varastotyöntekijää 2.3.2020 alkaen. Varastotyöntekijä työskentelee Vesihuollon varastossa, joka palvelee muun muassa verkoston rakentamista ja kunnossapitoa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tavaroiden vastaanottoa ja hyllytystä, tavaroiden luovutusta varastosta ja näihin liittyviä tietokoneella tehtäviä kirjallisia töitä, trukkitöitä, esim. muoviputkikuormien purkua, tavaroiden tilausta ja tarvearviointia, sekä yhteistyötä vesihuollon asentajien kanssa. Työn kannalta olennaisia taitoja ovat kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, huolellisuus ja järjestelmällisyys, sekä kiinnostus vesihuoltoa kohtaan. Eduksi katsotaan aiempi kokemus varastotöistä, trukin käytöstä ja tehtävään soveltuva koulutus. Tarjoamme perehdytyksen tehtävään, mukavia työsuhde-etuja ja mukavan työporukan. Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Lisätietoja antaa Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Kuulen sinusta mielelläni, joten soita rohkeasti ja kerro lisää itsestäsi!
Hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Rekisteröidy Kaislanet-palveluun verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi, kohdista hakusi tähän tehtävään ja jätä hakemuksesi ansioluetteloineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana viikosta 3 alkaen. Hakuaika päättyy 2.2.2020.