(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Turku
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. Asiakkaamme lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄN

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ovakonkadulla sijaitsevaan varastoon. Työtehtävässä työskennellään mm. pesuaineiden, vaatteiden sekä tekstiilien keräily-, purku- ja vastaanottotehtävien parissa.

Haemme tehtävään motivoituneen henkilön, joka aidosti haluaa tehdä töitä ja joka ei pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta työntömastokeruusta sekä lavansiirtovaunulla ja matalakeräilijällä työskentelystä yleisellä tasolla. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe välille joko 06:00-14:00 tai 14:00-22:00 vuoroihin. Työsuhde solmitaan alkamaan tunnein 0-37,5h/viikko, mutta tarjoamme realistiset mahdolliset työskennellä kokoaikaisen verran tietyn ajan kuluessa. Työt alkavat HETI.

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta varasto- tai terminaaliympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja
-Huolellista, reipasta ja tarkkaa työskentelytapaa

Eduksi katsomme:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Mahdollisuuden työllistyä myös kokoaikaisesti
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722