(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / Tuotantotyöntekijä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan asiakaspalveluhenkistä varasto- ja tuotantotyöntekijää. Työnkuvaan kuuluvat varaston toimituksien vastaanotto- ja purkutyöt, asiakkaiden tilausten noutaminen varastosta sekä peltien profilointikoneen käyttö tuotannon puolella. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Toivomme työnhakijalta:

- asiakaspalvelutaitoja
- positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä sitoutua sovittuihin työvuoroihin
- joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön
- hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskortti

Eduksi katsomme metallialan koulutuksen ja mm. kattopeltien asennuskokemuksesta on tehtävässä etua mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on aito asiakaspalveluhenkisyys ja hyvä työmoraali. Tehtävä aloitetaan vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tässä työtehtävästä on käytössä Hetipalkka-malli, jolloin palkkapäiväsi on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi