(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / tuotantotyöntekijä Fiskarsille
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi

Toimenkuva
Haemme Fiskarsin Billnäsin jakelukeskukseen kahta trukinajotaitoista keräilijää, jotka voivat jatkossa työskennellä myös tuotannossa. Varaston työtehtäviin kuuluu tilausten keräilyä trukilla ja tarvittaessa myös muita varaston työtehtäviä. Työt alkavat heti ja jatkuvat syksyn ajan alkuun varastolla josta siirtyminen tuotannon työtehtäviin.

Odotamme sinulta
Kaikki aiempi varasto- ja tuotantotyökokemus on eduksi. Odotamme että olet myös fyysisesti hyvässä kunnossa, koska osa keräilystä tehdään käsivoimin ja että voit työskennellä 3-vuorotyössä. Lisäksi sinun tulee olla valmis siirtymään varastosta tuotantoon, kun varaston työtehtävät vähenevät. Oma kulkuneuvo tarpeen jos tulet kauempaa.

Muut tiedot
Hae tehtävää oheisesta "Hae työpaikkaa"-linkistä! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ensisijaisesti s-postitse: sanne.wall@eezy.fi tai p. 040 307 5408 (vain ark. klo 8-10).

Kesto
Arviolta 30.11. asti, mahd. pidempään.

Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@eezy.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2020 mennessä.