(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä tuotantoon Marinetek Oy:lle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Haemme Marinetek Oy:lle varastotyöntekijää tuotantoon Vantaalle!

Tässä tehtävässä olet osa Marinetek Oy:n laitureiden tuotantoa ja työpäiväsi koostuvat varastotehtävien lisäksi raudoitustöistä, valutöistä sekä tilojen siisteydestä ja muista valmisteluista huolehtimisesta. Sinulla on ammattilaiset tukena ja apuna työtehtävissäsi, joten aiempaa kokemusta vastaavasta tuotantotehtävästä ei tarvita. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välisenä aikana.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta voimassa olevaa ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä menestymisen kannalta myös vastapainotrukin ajotaito sekä kokemus raskaiden kuormalavojen siirtelystä on oleellista. Tärkeintä on kuitenkin se, että omaat reippaan otteen työntekoon!
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön. Töiden suunniteltu aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme alkuun noin 1,5 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään osoitteessa www.vmp.fi ja lisää hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä VMP:llä antaa HR-koordinaattori Hanna Rättö. Lisätiedustelut sähköpostilla hanna.ratto@vmp.fi
Kesto
alkuun noin 1,5 kk, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.10.2019 mennessä.