(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä trukkitehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Etsitkö pitkäaikaista paikkaa logistiikan parissa ja löytyykö sinulta jo aiempaa kokemusta varastolta?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Hakkilassa sijaitsevaan lämpimään varastoon kahta pitkäaikaista työntekijää. Kyseessä on lämmin varastohotellityyppinen varasto ja molemmat paikat aukeavat pääasialliset keräilytehtäviin. Keräily tehdään pääasiallisesti listaa sekä keräilyvaunua apuna käyttäen, mutta todennäköisesti tulet toimimaan myös vastaanotossa sekä muissa varastotehtävissä. Työtä tehdään vuoroviikoin aamussa klo 6-14 ja illassa klo 14-22. Viikonloppuisin ei tehdä töitä. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävä tekijä siirretään asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on motivoitunut tiimityöskentelijä, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta varastolta. Aikaisempi kokemus lavansiirtovaunusta katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne töitä kohtaan sekä mahdollisuus sitoutua työtehtäviin pitkäaikaisesti.

Mikäli etsit pitkäaikaista paikkaa nuorekkaassa ja positiivisessa työyhteisössä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi kokemus varastolta tai trukkitehtävistä