(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä teräsvarastoon
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme reipasotteista varastotyöntekijää asiakkaallemme Nurmijärvelle!

Olet jo hieman kokemusta kartuttanut logistiikka-alan osaaja jonka sormi ei mene suuhun vastapainotrukin nähtyäsi. Työtehtäviisi kuuluu mm. keräily, vastaanotto, hyllytys ja pakkaus teräsvarastolla. Työvuorosi sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6 ja 22 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja palkkasi määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvellä joten oma auto on tässä tehtävässä eduksesi.

Toivomme sinulta:

  • Osaamista vastapainotrukin käytössä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä erityisesti koneosaamisestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy keskiviikkona 28.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Minna Nieminen
Rekrytointikoordinaattori

minna.nieminen@transval.fi