(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä terästuotantoon Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kovan asenteen omaavaa varastotyöntekijää terästuotantoon Vantaalle!

Tehtävässä toimit monipuolisessa työympäristössä varastotehtävissä. Työtehtäviin kuuluu mm. keräilytehtäviä. Työtehtävässä käytetään erilaisia nostureita ja trukkeja. Käytössä on myös siltanostureita. Työtehtävistä suoriutuminen edellyttää ennen kaikkea tarkkuutta, huolellisuutta ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Tehtävään järjestetään täysin kattava ja monipuolinen perehdytys.

Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiseen ovat oma-aloitteisuus, vastuullinen ote työntekoon sekä tiimihenkinen toimintatapa. Fyysisen kunnon tulee olla hyvällä tasolla käsiteltävien tuotteiden luonteen takia.
Odotamme sinulta
Tiettyä koulutusta työhön ei edellytetä. Metallialan tai varastoalan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta varastolta tai metallialalta. Halukkuus oppia ja oikea asenne ovat myös tärkeitä! Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Haemme pitkäaikaista työntekijää. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Varastyöntekijä terästuotantoon Vantaalle. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston Olli Nyman osoitteesta olli.nyman@vmp.fi
Kesto
Vuoden loppuun
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.