(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä terästuotantoon Vantaalle! (Polarputki)
Polarputki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Polarputki Oy
Polarputki myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle.
Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973 ja panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.
Asiakkaitamme ovat valmistavat teollisuusyritykset, komponenttitoimittajat, teollisuuden alihankkijat ja asennusliikkeet.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kovan asenteen omaavaa varastotyöntekijää terästuotantoon Vantaalle!

Tehtävässä toimit monipuolisessa työympäristössä varasto- ja tuotantotehtävissä. Työhön kuuluu monipuolisten varastotehtävien lisäksi terästuotteiden sahauksia määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti erityyppisillä sahoilla. Työtehtävässä käytetään erilaisia nostureita ja trukkeja. Käytössä on myös siltanostureita. Työtehtävistä suoriutuminen edellyttää ennen kaikkea tarkkuutta, huolellisuutta ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Tehtävään järjestetään täysin kattava ja monipuolinen perehdytys.

Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiseen ovat oma-aloitteisuus, vastuullinen ote työntekoon sekä tiimihenkinen toimintatapa. Erilaisten sahojen käyttö edellyttää tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä ohjeiden tarkkaa noudattamista. Fyysisen kunnon tulee olla hyvällä tasolla käsiteltävien
Odotamme sinulta
Tiettyä koulutusta työhön ei edellytetä. Metallialan tai varastoalan koulutus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta varastolta tai metallialalta. Kuitenkin halukkuus oppia ja oikea asenne vievät pitkälle! Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Varastyöntekijä terästuotantoon Vantaalle”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2018 mennessä.