(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Haemme Vantaalla sijaitsevalle teollisuuden asiakasyrityksellemme osaavaa varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta alan tehtävistä sekä työntomasto-/vastapainotrukin ajotaitoa. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa isojen teollisuuslaitteiden ja lavojen siirtämistä, kuorman purkua ja muita yleisiä varastotehtäviä. Lisäksi avustat tarpeen mukaan pakkaamoa puisten kuljetuslaatikoiden valmistuksessa. Työntekijältä toivomme positiivista ja hyvää ”can do” -asennetta. Eduksi on kokemus MS Office-ohjelmista ja ERP-järjestelmistä.

Työsuhde on aluksi 6 kuukauden määräaikaisuus, mutta hyvin työssään pärjäävälle on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kokoaikaisesti siistissä ja viihtyisässä työympäristössä kansainvälisellä asiakasyrityksellämme. Toivomme valmiutta kaksivuorotyöhön. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Kehä 3:n läheisyydessä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521 tai kim.toivonen@barona.fi