Varastotyöntekijä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme teollisuusasiakkaallemme Vaajakoskelle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran vastaanotto, kerääminen (listalta), hyllytys sekä käsin että trukilla ja tarpeen vaatiessa myös ajoneuvojen lastaus. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta 2-vuorotyöskentelyvalmius on plussaa. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan muutaman kuukauden pituinen. Jatkomahdollisuus on kuitenkin olemassa.

Edellytämme hakijoilta:

-Trukkitaitoja (vastapainotrukki, "puhelinkoppi" tmv.)
-Reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
-Numerotarkkuutta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kokemus pyöräkuormaajan käsittelystä. Perustuntipalkka on kokemuksesta riippuen noin 10-11,50 €/h, jonka päälle on mahdollista ansaita bonuksia virheettömästä keruutyöstä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin kohtuullisen pikaisella aikataululla.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää viimeistään 25.10.2020 mennessä ja kerrothan hakemuksessasi koska voit aikaisintaan työt aloittaa. Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Adeccon Olli-Matti Niskanen puh 040 570 5917 / olli-matti.niskanen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385704
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Derek Kinnunen (derek.kinnunen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 627 5757
  • Sijainti: Jyväskylä