(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Teohydrauli Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Ainoana yrityksenä Suomessa toiminta on keskittynyt laadukkaisiin perävaunutarvikkeisiin ja niiden varaosiin. Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toiminnan perusteena jo yli 30 vuoden ajan.

Teohydrauli Oy etsii kauttamme nyt varastotyöntekijää Espooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. keräystyö, hyllytys, vastaanotto ja lähetysasiakirjojen hoitaminen. Työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole edellytys.

Toivomme hakijaltamme:
• reipasta ja oma-aloitteista työasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• huolellista ja tarkkaa työotetta

Eduksesi luemme trukinajotaidon sekä aikaisemman työkokemuksen varastoalalta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja halutessasi mahdollisuuden laajentaa osaamistasi etenemismahdollisuuksien myötä. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, yhteensä 37,5 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös hakea paikkaa lähettämällä ansioluettelon ja CV:n Mikael Karlssonille sähköpostiin. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.