(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä TAVO Oy:lle Tampereelle
TAVO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

TAVO on ripeä ja palveleva raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Laajalla tuotevalikoimalla sekä laadukkaalla ja asiantuntevalla palvelulla autamme asiakkaitamme pitämään pyörät pyörimässä. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti raskaan kaluston varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita eri automerkkeihin.

Haemme asiakkaallemme Tavo Oy:lle varastotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.
Työskentelet osana asiakasyrityksemme logistiikkatiimiä. Otat vastaan tavaraa, hoidat hyllytystä sekä palvelet noutoasiakkaita. Tehtäviin kuuluu myös keräilyä ja lähetystoimintoja. Työssä käytetään pääasiassa pinoamistrukkia, jonka käyttö koulutetaan työntekijälle. Asiakkaallamme käytetään myös työntömastotrukkia korkeissa nostoissa. Mikäli sinulla löytyy kokemusta työntömastolla ajamisesta, niin katsomme sen eduksesi. Asiakkaallamme on käytössä myös automaattinen varastojärjestelmä, jonka käyttö vaatii perus tietoteknisiä valmiuksia. Asenne ratkaisee!

Sinulla on taustalla tehtävään sopiva koulutus tai olet kerryttänyt jo kokemusta monipuolisista logistiikan työtehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta, lastauksesta ja hyllyttämisestä. Olet etsimämme henkilö, jos olet työotteeltasi tarkka ja tunnollinen sekä tartut oma-aloitteisesti kaikkiin varaston työtehtäviin. Myös työturvakortti on hakijalle plussaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työvuorot sijoittuvat klo. 6 ja klo. 21 välille. Työsuhteen kesto on alkuun 6kk.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 19.01.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Jani Karjalainen puh: 050 444 4480 tai jani.karjalainen@adecco.fi