(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Tavaratalo Hurrikaani (Forssa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Asiakkaamme Hurrikaani on 2007 perustettu vakavarainen ja kasvava perheyritys. Se on riippumaton tavarataloketju, jonka pyrkimyksenä on tarjota laaja valikoima laadukkaita tuotteita edullisemmin. Hurrikaani pystyy tarjoamaan edullisempia hintoja ostamalla isoja eriä ja tehostamalla mm. logistiikkaa.

Hurrikaanin valikoimista löytyy mm. puutarhatuotteita, työkaluja, pienrautatavaraa, sisustustuotteita, taloustarvikkeita, lemmikkieläintuotteita, autotarvikkeita ja monenlaisia sesonkituotteita. Verkkokaupan lisäksi Hurrikaanilla on myymälät Forssassa ja Kemiönsaarella, syksyllä 2018 avataan tavaratalot Nokialle ja Ylöjärvelle.

Haemme heille nyt Forssaan reipasta ja ripeää

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko hyvällä asenteella varustettu ahkera tekijä, joka on jo kerryttänyt kokemusta varastotyöskentelystä? Saatat olla etsimämme henkilö! 

Varastotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja toimitus myymälään sekä noutopisteessä työskentely. Olethan siis myös asiakaspalveluhenkinen, sillä varaston lisäksi työskentelet suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa. Kokemuksen lisäksi arvostamme erityisesti kykyä toimia oma-aloitteisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja luotettavasti. 

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tässä työssä on erittäin hyvät mahdollisuudet rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus TES:n mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 HR-konsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392 tai toimistoltamme, p. 040 572 7731.