(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tampereelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Olet osa ison kansainvälisen yrityksen varaston tiimiä. Työskentelet asiakasyrityksen logistiikassa ja hoidat keräilyä, hyllytystä ja tavaroiden vastaanottoa. Tehtäviin kuuluu myös lähetystoimintoja. Käytössä työssä on sekä vastapaino että nelitietrukki. Yrityksen tuotteet ovat isokokoisia metallituotteita, joten ethän pelkää siirrellä esim. pitkiä ja painavia metalliputkia.

Sinulla on taustalla tehtävään sopiva koulutus tai olet kerryttänyt jo kokemusta monipuolisista logistiikan työtehtävistä, kuten keräilystä, hyllytyksestä ja lastauksesta.. Trukinajotaito on ehdottomasti eduksesi, erityisesti vastapaino ja nelitietrukin osaaminen. Tarvittaessa trukinajotaito voidaan kuitenkin kouluttaa. Myös työturvakortti on hakijalle plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ison teollisuusyrityksen varastolla. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää nyt aluksi kolme kuukautta. Mahdollinen jatko tarkistetaan yrityksen tilanteen mukaan myöhemmin talvella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hae tehtävää pikaisesti, käsittelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Sanna Heikkilä, puh 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi