(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme heidän Tampereen toimipisteelleen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta varastotehtävistä ja trukin ajamisesta sekä kiinnostusta logistiikka-alan tehtäviä kohtaan. Työtehtävät koostuvat tyypillisistä varasto- ja keräilytehtävistä. Tehtävänkuvaa on myöhemmin mahdollista laajentaa hakijan kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varastotyöntekijä Tampereelle. Työt alkavat kesälomakauden jälkeen elokuun alussa.

Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Heidi Kärkkäiseen s-postilla heidi.karkkainen@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852 (arkisin klo 9-16).