(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluvat keräily sekä satunnainen pakkaamotyöskentely.  Työtehtävissä käytetään mm. pumppuvaunua ja trukkia (trukkikorttia ei vaadita). Edellytämme hakijoilta logistiikka-alan koulutusta tai kokemusta varastotyöstä. Eduksi katsotaan kokemus Leanware WMS-varastohallintaohjelman käytöstä.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää ripeää ja huolellista työotetta. Työaika on arkisin klo 7-15 tai 8-16 (37,5 h/vko). Kiireaikoina töitä voi olla tarjolla myös viikonloppuisin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kolmen kuukauden vuokratyösuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.