(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kolmea varastotyöntekijää Tampereelle.

Työtehtäviin tulevat kuulumaan tavaroiden vastaanotto, tavaroiden kuljetus varastoon, purku ja uudelleen pakkaus sekä tarvittaessa tuotteiden sisäkuljetukset osastolta toiselle. 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tai koulutusta logistiikan tehtävistä. Työtä tehdään paljon tiimeissä, joten hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Asiakkaamme arvostaa myös sitä kuuluisaa hyvää asennetta ja halua kehittyä omassa työssään. Trukinajotaito on tehtävässä välttämätön. 

Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtä tehtään kahdessa vuorossa. Työ on kokoaikatyötä, 40h/viikko.

Työ kestää arviolta vuoden 2019 loppuun, mahdollisesti pidempään. Hyvillä tekijöillä on myös mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Asiakkaamme tarjoaa erinomaisen palkkatason, kehittymismahdollisuuden työuran edetessä ja erinomaisen tuen niin työkaverien kuin esimiesten puolelta. 


Kiinnostuitko tehtävästä? Jäikö joku asia mietityttämään? Halutessasi voit soittaa tehtävästä: Jukka Lankinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 4090 228.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.