Varastotyöntekijä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haemme Tampereelle metallialan pitkän linjan perheyritykseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on työkokemusta teollisuusympäristön varastotyöstä ja haluat työskennellä metallialan yrityksessä. Hyvä koulutustausta on esimerkiksi logistiikan perustutkinto, mutta myös metallialan koulutus tmvs. sopii. Olet tottunut ajamaan trukilla ja arvostat hyvää työturvallisuutta. Tärkeintä on kokemus alalta sekä tekevä, huolellinen ja reipas työote!
 
Työ on 1-2 vuorotyötä, liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisella työsuhteella vuokrauksen kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille jo 4 kuukauden vuokratyösuhteen jälkeen. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. 

Yritys tarjoaa vakituisen työsuhteen paikkansa lunastavalle henkilölle hyvässä ja arvostetussa yrityksessä. Tässä yrityksessä panostetaan korkeaan laatuun, toimitusvarmuuteen ja erittäin hyvään asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus CV:n kera jo tänään, nopeus on nyt valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä heinäkuun ajan sähköpostitse osoitteesta posti@alenconsulting.fi sekä 3.7. saakka Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280534
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kotilainen (minna.kotilainen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404501
  • Sijainti: Tampere