(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tammistoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju jolla on oma tukkuliike sekä yli 350 myymälää ja yli 2300 Franchising korjaamoa. Mekonomen Group on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa pääkaupunkiseudulla loppuvuodesta 2010. Mekonomen toimii Suomessa 17 paikkakunnalla ja lisäksi Ahvenanmaalla. Mekonomen tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja ja pyrkii aina ensisijaisesti huomioimaan asiakkaan tarpeet haluamme tehdä AutoElämästä helpomman.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Mekonomenille pitkäaikaista varastotyöntekijää Vantaan Tammistoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun 8kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. Tarve on kokoaikaiselle työntekijälle 37.5 h/vko ja työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 10-18.

Tehtävässä pärjätäksesi sinulta on hyvä löytyä jonkin verran aikaisempaa kokemusta varastotyöntekijän tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varastotyöntekijän tehtävät ja etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua tuumasta toimeen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan TES:in mukaisesti. Hae paikkaa jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä avoin hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa hausta vastaava Adeccon konsultti Ville Kivimäki puh. 040 848 3544, ville.kivimaki@adecco.fi