Varastotyöntekijä Tammistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko kiinnostunut varastotöistä ja vuorotyö sopii elämäntilanteeseesi? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme varaston komponenttitäydennyksissä.

Varastotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Tuet tuotantotyöntekijöitä täydentämällä komponettihyllyjä tuotannon tarpeiden mukaan. Työhösi kuuluu myös lähettämön puolella tehtävät pakkaus- ja postitustehtävät tarpeen mukaan. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti viikoittain vaihtuvassa 3-vuorossa.

Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai olet vasta työurasi alkutaipaleella. Edellytämme kuitenkin valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kyseessä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta jatko on myös erittäin mahdollinen.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 25.8.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289843
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa