(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tammistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Oletko kiinnostunut varastotöistä pienkeräilyn puolella ja vuorotyö sopii elämäntilanteeseesi? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme varaston lähettämössä.

Työhösi kuuluu lähettämön puolella tehtävät pakkaus- ja postitustehtävät tarpeen mukaan. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti viikoittain vaihtuvassa 2-vuorossa.

Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vasta työurasi alkutaipaleella. Edellytämme kuitenkin valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kyseessä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta jatko on myös mahdollinen.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 22.9.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi