(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Tammistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Oletko kiinnostunut varastotöistä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme varastolla Vantaan Tammistossa.

Varastotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia lähettämön puolella. Työhösi kuuluu lähettämön puolella tehtävät valmistuotteiden keräily, pakkaus- ja postitustehtävät. Välillä työhön kuuluu myös tuotannon linjastojen komponenttitäydennys. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti viikoittain vaihtuvassa 2-vuorossa klo 7-15 ja 15-23.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai haet vasta ensimmäistä työpaikkaa. Edellytämme valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on alkuun määräaikainen 30.4.2019 asti, mutta jatko on myös erittäin todennäköinen.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 24.2.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi