Varastotyöntekijä Tammistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Oletko kiinnostunut varastotöistä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme varastolla.

Varastotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia lähettämön puolella. Työhösi kuuluu lähettämön puolella tehtävät valmistuotteiden keräily, pakkaus- ja postitustehtävät. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti viikoittain päivävuorossa 6:30-17.00 välillä.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai haet vasta ensimmäistä työpaikkaa. Edellytämme valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on alkuun määräaikainen 29.3.2019 asti, mutta jatko on myös erittäin mahdollinen.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 17.01.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1216081
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa